Odredbe i uvjeti

Uvjeti pružanja usluge

OSNOVNI PODACI O PRODAVATELJU

Naziv:

 Ajdinovic Studio, obrt za proizvodnju i usluge
Vl. Ranko Ajdinović

Adresa:
Kukuljevićeva 1, Karlovac
Hrvatska

Pregled

Ovom web stranicom upravlja Ranko Ajdinović. Pojmovi “mi”, “nas” i “naš” koji se koriste na cijeloj stranici odnose se na Ranka Ajdinovića. Izrazi “vi”, “vaš” odnose se na vas korisnika web stranice.

Korištenjem ove stranice potvrđujete da ste pročitali i razumjeli ove Uvjete i odredbe te se slažete da ćete ih se uvijek pridržavati. Ovi Uvjeti pružanja usluge primjenjuju se na sve korisnike Stranice, uključujući, bez ograničenja, korisnike koji su preglednici, dobavljači, kupci, trgovci i/ili suradnici sadržaja. Pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge, pristupanjem ili korištenjem bilo kojeg dijela ove stranice, slažete se s njima. Svaki novi dodatak ovoj web stranici također je reguliran Uvjetima pružanja usluge. Zadržavamo pravo izmjene ili ažuriranja bilo čega na stranici u bilo kojem trenutku. Vaša je odgovornost pročitati naše najnovije Uvjete pružanja usluge dostupne na ovoj stranici. Vaše daljnje korištenje Stranice znači prihvaćanje ovih promjena.

Otprema, dostava, otkazivanja i povrati

Dostava će se izvršiti što je prije moguće; vrijeme dostave može varirati zbog nepredviđenih okolnosti. Imajte na umu da vrijeme isporuke ne uključuje državne praznike i vikende. Od vas će se tražiti da platite troškove dostave uz cijenu robe koju kupite.

Ako od nas kupite robu za isporuku na odredište izvan Hrvatske, vaša kupnja može podlijegati uvoznim carinama i porezima koje primjenjuje zemlja odredišta. Nismo odgovorni za plaćanje takvih pristojbi ili poreza. Obratite se svom lokalnom carinskom uredu za više informacija prije kupnje. Nismo odgovorni za plaćanje bilo kakvih takvih pristojbi ili poreza i nismo odgovorni za vaše neplaćanje istih.

Dužni ste nam dati potpunu i točnu adresu za dostavu, uključujući ime primatelja. Nismo odgovorni za isporuku vaše robe na krivu adresu ili krivu osobu kao rezultat toga što ste nam dali netočne ili nepotpune podatke.

Molimo pogledajte našu Politiku dostave i povrata za dodatne informacije – ovdje.

Pravo na otkazivanje i primanje naknade

Imate pravo otkazati ugovor o kupnji robe od nas u roku od 30 dana. Da biste ostvarili to pravo na otkazivanje, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o otkazivanju unutar roka za otkazivanje. Za otkazivanje kontaktirajte nas e-poštom na info@ranko-ajdinovic.com.

Ako otkažete ugovor s nama, a roba vam je već poslana, morate nam vratiti robu što je prije moguće nakon što nas obavijestite o svojoj odluci o otkazu. Vi ćete biti odgovorni za troškove povrata robe. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitak robe koji se dogodi prije nego što nam se vrati, uključujući i dok je roba u prijevozu.

Molimo pogledajte našu Politiku dostave i povrata za dodatne informacije ovdje.

Povratne informacije i pritužbe

Pozdravljamo svaki oblik povratne informacije koja nam pomaže poboljšati uslugu koju nudimo. Kontaktirajte nas na info@ranko-ajdinovic.com ili ovdje ako imate prijedloge ili pritužbe, a mi ćemo ih nastojati riješiti što je prije moguće.

Prodaja robe

Imamo zakonsku obvezu isporučiti robu koja odgovara opisu robe koju naručite na našoj stranici.

Ovi Uvjeti i odredbe primjenjuju se na svu robu koja je prikazana na našoj stranici u trenutku kada joj pristupite. Ovo uključuje sve proizvode koji su navedeni kao nedostupni. Sve informacije, opisi ili slike koje pružamo o našoj robi su što je moguće točnije. Međutim, nismo zakonski vezani takvim informacijama, opisima ili slikama jer ne možemo jamčiti točnost svih proizvoda koje pružamo. Slažete se kupovati robu s naše stranice na vlastitu odgovornost

Zadržavamo pravo izmjene, odbijanja ili otkazivanja vaše narudžbe kad god to postane potrebno. Ako otkažemo vašu narudžbu, a već smo obradili vašu uplatu, vratit ćemo vam iznos jednak iznosu koji ste platili. Suglasni ste da je vaša odgovornost nadzirati svoj instrument plaćanja kako biste potvrdili primitak povrata novca.

Obeštećenje

Ranko Ajdinović neće biti odgovorna ni za kakve radnje, zahtjeve, gubitke, štete, obveze i troškove, uključujući pravne troškove, proizašle iz vaše upotrebe naše stranice ili vašeg kršenja Uvjeta pružanja usluge. Suglasni ste da ćete obeštetiti i osloboditi Ranka Ajdinovića od bilo kakvog potraživanja ili zahtjeva koji proizlazi iz vašeg kršenja Uvjeta pružanja usluge ili vašeg kršenja bilo kojeg zakona ili prava treće strane.

Ograničenje odgovornosti

Ranko Ajdinović neće biti odgovoran ni za kakve radnje, potraživanja, gubitke, štete, obveze i troškove, uključujući pravne naknade proizašle iz vaše upotrebe stranice ili oslanjanja na nju.

Roba i usluge trećih strana

Naša stranica može nuditi robu i usluge trećih strana. Ne možemo jamčiti kvalitetu ili točnost robe i usluga koje treće strane stavljaju na raspolaganje na našoj stranici. Nismo odgovorni za bilo kakvu štetu pretrpljenu korištenjem ovih. Prije korištenja pročitajte sva pravila trećih strana.

Intelektualno vlasništvo

Sav sadržaj objavljen i dostupan na našoj stranici intelektualno je vlasništvo Ranka Ajdinovića. To uključuje, ali nije ograničeno na, slike, tekst, logotipe, dokumente, datoteke za preuzimanje i sve što pridonosi sastavu naše stranice. Sva prava, uključujući autorska prava, zaštitne znakove, nazive i logotipe u vlasništvu su Ranka Ajdinovića i podliježu hrvatskom zakonu i njegovim sudovima.

Dostava i povrat  ( shipping and returns )

dostava

Narudžbe se isporučuju unutar 3-5 radnih dana od slanja narudžbe. Kada vaša narudžba bude poslana, primit ćete e-poruku koja će sadržavati vaše podatke za praćenje.

Preporučenu pošiljku šaljemo lokalnom poštanskom službom Hrvatske i DPD službom. Svi predmeti imaju broj za praćenje i zahtijevaju potpis pri primitku te će biti isporučeni vašom lokalnom poštanskom – kurirskom službom.

Pošaljite e-poruku na info@ranko-ajdinovic.com ako želite koristiti kurirsku uslugu uz nadoplatu.

Rokovi isporuke

Hrvatska 1-2 radna dana.

Europa 5-7 radnih dana

Ostatak svijeta -7-20 radnih dana

Vrijeme isporuke je procijenjeno i podložno kašnjenju lokalne pošte.

Kupci su odgovorni za sve carine i pristojbe, ako je relevantno, za dodatne informacije posjetite web-stranicu svoje vlade.

Povrat

Rado ćemo prihvatiti vaš povrat nakon što dobijemo obavijest u roku od 30 dana od primitka. Povrati su važeći samo ako smo prethodno obaviješteni i kada nam je artikl vraćen u roku od 38 dana. Pošaljite nam e-poruku na info@ranko-ajdinovic.com da bismo vas obavijestili o povratu. Predmeti moraju biti vraćeni u originalnom pakiranju i u savršenom stanju. Povrati će biti odobreni nakon primitka i pridržavati se politike povrata

Neuspješna dostava

Ako nam se vaša narudžba vrati zbog netočne adrese ili niste bili kod kuće da biste prihvatili dostavu, ponovna isporuka će se izvršiti nakon plaćanja novih troškova dostave ili će vam biti vraćen novac.

Izgubljeni/oštećeni predmeti

Ako se vaš komad izgubi ili ošteti u transportu, ponudit ćemo vam zamjenu ili puni povrat novca. Pošiljka se smatra izgubljenom ako o njoj nema evidencije nakon 28 dana i ako je poštanski prijevoznik potvrdio nestanak.

Otkazivanja

Ako želite otkazati svoju narudžbu, odgovorite na svoju potvrdnu e-poruku sa zahtjevom za otkazivanje ili nam pošaljite e-poruku na info@ranko-ajdinovic.com navodeći broj svoje narudžbe. Ako vaša narudžba nije poslana, otkazat ćemo narudžbu i izvršiti povrat novca. Ako je vaš artikl poslan, potpadat će pod naša pravila povrata.