Originalna apstrakcija na platnu iz ciklusa “Urbanih pejzaža”

 

Ovdje imamo novi umjetnički rad, originalna apstrakcija na platnu velikog formata koju sam završio krajem ožujka 2016. Riječ je o djelu iz ciklusa “Urbanih pejsaža” u tehnici akrili kombinirano na platnu.

 

Originalna apstrakcija na platnu iz ciklusa Urbanih pejsaža

Originalna apstrakcija u modernom interijeru

 Originalna apstrakcija na platnu

Originalna apstrakcija na platnu

Originalna apstrakcija na platnu iz ciklusa Urbanih pejsaža detalj

detalj

 

Ova apstraktna slika je idealno rješenje za ukrašavanje zida te prije svega za oplemenjivanje interijera bilo da je riječ o modernom stanu poslovnom uredu apartmanu na moru ili hotelu. Ovaj jedinstveni rad nosi stvarnu i trajnu autentičnu energiju umjetnika i jedna jedina je kao takva u svijetu, zato se uvijek volim nadovezati da je najbolji i najsigurniji način kupovine umjetničkih slika direktno preko autora.

 

Detalji slike:

Naziv: Urbani pejsaž – Varijacija 6

Materijali: korišteni pri izradi: Akrilne boje, sprej, ugljen, pastel, zlatni i srebrni listići, elementi mreže za konstrukcije.

Dimenzije: 91 cm x 68 cm

Stil: Apstrakcija, moderna umjetnost

Stanje: Slika je spremna za postavljanje na zid jer platno je napeto na drveni okvir, stoga uokvirivanje nije potrebno (obično se na takav način postavljaju moderna apstraktna djela).

DOSTAVA: Slanje je kurirskom službom na području čitave Hrvatske. Vrijeme čekanja je od 2 – 4 radnih dana za Hrvatsku. Europa 5 – 7 . Svijet 7 – 12 radnih dana

PLAĆANJE: Pouzećem (prilikom preuzimanja), Paypalom kreditnom ili debitnom karticom ili po dogovoru

 

Ostale radove koju su trenutačno dostupni za kupnju možete vidjeti na linku ispod

Originalne Apstrakcije

 

Obratite se sa povjerenjem

Ranko